среда, 22 августа 2012 г.

Модуль 6. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчання моїх учнів, а саме:
1. Робота в блогах дозволяє учням обмінюватись коментарями один з одним, а вчителю - здійснювати контроль за діяльністю учнів.
2. Вироблення в учнів навичок етикету спілкування в мережі.
3.  Електронна пошта, чати, миттєві повідомлення, передавання голосу через Інтернет дозволяють учням спілкуватися з партнерами з різних країн світу через Інтернет.
4. Робота з сервісами Веб 2.0. дозволяє учням цікавіше проводити свій час в Інтернеті. 
5. Удосконалюються навички безпечної роботи в Інтернеті.
Але щоб досягти певних результатів вчителю потрібно проводити певну роботу і дуже багато. Під час роботи над проектом учні зможуть користуватися миттєвими повідомленнями для роботи в групах, електронною поштою, для пересилання цікавої інформації, роботи з google-документами, блог для обміну думками, консультацій вчителя та корегування роботи груп.

1 комментарий:

  1. Це все добре, але тут хотілося б побачити можливості використання сервісів Веб 2.0. саме у вашому проекті. Намагайтеся писати конкретно, а не копіювати загальні фрази з підручника. І не бійтеся писати про свої сумніви та перестороги - це буде запрошенням до спілкування вашим колегам-учасникам тренінгу та усім відвідувачам вашого блогу.

    ОтветитьУдалить